Корпоративи незамінні для підтримки командного духу колективу, спілкування у неформальній обстановці і максимального зближення співробітників. Незалежно від обраної локації та кількості запрошених персон, найкраще рішення для цієї події – замовити кейтеринг. Компанія організує корпоратив з урахуванням модних тенденцій та вимог до його проведення.
Щоб обслужити корпоратив, кейтеринг має бути спланований заздалегідь з урахуванням бюджету, тематики свята, а також обраного формату проведення заходу залежно від його масштабів. Корпоратив може бути організований для урочистого початку або завершення важливого проекту, святкування державних чи професійних дат, ювілею одного із співробітників – будь-яка значуща для компанії подія.
Виїзне обслуговування корпоративу: особливості кейтерингу
Підбираючи кейтеринг на корпоратив, варто враховувати всі особливості організації, підбору меню та відповідного обслуговування в будь-якому обраному вашою компанією місці. Якщо у вас немає ідей з вибором зручної локації, ми запропонуємо свої варіанти, щоб свято запам'яталося колективу та викликало винятково позитивні емоції.
Замовляючи корпоративний кейтеринг, ви отримуєте такий сервіс:
- Допомога із вибором локації. Ми запропонуємо різні за площею та класом приміщення та зали для івентів у Києві та Київській області.
- Складання меню з урахуванням кількості людей, тематики корпоративу та виділеного бюджету. Перед остаточним затвердженням переліку страв обов'язково проводиться попередня дегустація.
- Приготування гарячих страв та закусок з використанням сучасних технологій та модних прийомів в оформленні.
- Доставку страв, посуду та додаткового обладнання для обслуговування ресторану у виїзному форматі.
- Сервісне обслуговування профессиональными барменами, офіціантами та кухарями, якщо планується масштабний банкет із подачею гарячих страв, приготовлених на місці.
Ціни на виїзне обслуговування корпоративу встановлюються з урахуванням обраного формату заходу та меню. Залежно від побажань, кейтеринг може бути підготовлений у формі фуршету, коктейлю, кава-паузи або банкету. Кожен із варіантів передбачає особливе меню та підходить для різних подій.
Наименование | Кол-во порций |
---|---|
Фуршетные закуски | |
«Барбара»: ветчина, огурец свежий, яйцо, сыр, майонез, зелень | 15 |
«Цезарь»: куриное филе, анчоусы, сыр Пармезан, лист салата Айсберг | 15 |
Фуршетные закуски | |
Канапе из гренок с ломтиками масляной рыбы х/к и маринованным имбирем | 15 |
Канапе с перечным Камамбером и грецким орехом | 15 |
Валованы с шампиньонами и сливочным сыром | 15 |
Рулетики из баклажана с корейской морковкой | 15 |
Канапе с копченой индейкой и огурчиком | 15 |
Канапе с колбаской с/к, французскими корнишонами и горчицей | 15 |
Хлебная корзинка: лаваш грузинский, французский багет, хлеб бородинский | 15 |
Канапе с копченой индейкой и огурчиком | 15 |
Шпажка фруктовая | 15 |
Шпажка с средиземноморскими мидиями и маслинами | 15 |
Выход грамм на персону: | 360 г |
Итого на персону грн: | 280 грн |
Подане пропозиція несе в собі прорахунок меню, обладнання, обслуговування та транспортні витрати. При індивідуальному прорахунку ми підготуємо для Вас попередній варіант у розкритому вигляді, де всі позиції прораховані та показані! Для нас важливо, щоб Ваша подія перевершила Ваші очікування!
Наименование | Кол-во порций |
---|---|
Фуршетные закуски | |
«Монако»: куриное филе, помидоры,болгарский перец,грибы шампиньоны, майонез, оливки | 15 |
Салат из телятины «Су-Вид» с огурцом и морковью | 5 |
Канапе и шпажки | |
Канапе из гренок с ломтиками масляной рыбы х/к и маринованным имбирем | 20 |
Блинный ролл с начинкой из паштета и ягодным смузи | 6 |
Крутон с сырно-ветчинным кремом | 20 |
Брускетта с томатной сальсой | 20 |
Канапе с перепелиным яйцом и слабосоленым лососем | 20 |
Шпажка с беконом, черносливом и орехами | 20 |
Теплые закуски | |
Рулетики куриные BBQ с базиликом и брынзой | 15 |
Брошеты из свиного ошейка в маринад | 15 |
Сотте из овощей альденте | 15 |
Шпажка с средиземноморскими мидиями и маслинами | 15 |
Выход грамм на персону: | 560 г |
Итого на персону грн: | 380 грн |
Подане пропозиція несе в собі прорахунок меню, обладнання, обслуговування та транспортні витрати. При індивідуальному прорахунку ми підготуємо для Вас попередній варіант у розкритому вигляді, де всі позиції прораховані та показані! Для нас важливо, щоб Ваша подія перевершила Ваші очікування!
Наименование | Кол-во порций |
---|---|
Итого на персону грн: | |
Винегрет из свежих овощей в листе нори | 6 |
Салат «Завтрак по-гречески»: молодой картофель,сыр Фета, цукини, маслины, пучек тимьяна | 10 |
Канапе и шпажки | |
Канапе со слабосоленым лососем, сливочным маслом и каперсом | 15 |
Канапе с копченой грудинкой, помидорами черри и ломтиками манго | 15 |
Валованы с индейкой и ветчиной | 15 |
Гуакамоле с кукурузными чипсами | 15 |
Тост с хамоном и пряной грушей | 15 |
Шпажка с куриной грудкой и ананасом | 15 |
Шпажка с ветчиной и брюссельской капустой | 15 |
Шпажка с беконом и цукини | 15 |
Теплые закуски | |
Мини-шашлычек из курицы с базиликом и лаймом | 10 |
Кальмар в тесте с оливковым майонезом и розмарином | 10 |
Мидии с лаймом | 10 |
Гарниры | |
Тушенные цветная капуста, капуста брокколи, «беби» морковь в сливочном соусе | 10 |
Гратен из картофеля под сырно-сливочным соусом | 10 |
Выход грамм на персону: | 640 г |
Итого на персону грн: | 470 грн |
Подане пропозиція несе в собі прорахунок меню, обладнання, обслуговування та транспортні витрати. При індивідуальному прорахунку ми підготуємо для Вас попередній варіант у розкритому вигляді, де всі позиції прораховані та показані! Для нас важливо, щоб Ваша подія перевершила Ваші очікування!
Наприклад, одним із найпопулярніших варіантів у Києві є бізнес фуршет. Такий формат кейтерингу передбачає підготовку класичного фуршетного меню, що включає канапе, міні-бургери, рулетики, тапаси та інші легкі закуски, виставлені на окремому столі.
Щоб замовити кейтеринг на корпоратив та обговорити з менеджером деталі заходу, залиште заявку на офіційному сайті DZYGA. Після чого ви отримаєте орієнтовний попередній розрахунок. Загалом на підготовку свята йде близько 48 годин, тому враховуйте це та замовляйте виїзний ресторан завчасно, особливо у період масових проведень корпоративів.