Весільне меню: 5 причин довірити виїзну церемонію компанії
Весілля – це саме той випадок, коли все має пройти бездоганно! Особливо, якщо йдеться про незвичайну виїзну церемонію: банкет для весілля в парковій зоні або на даху, на зеленому лузі або в ботанічному саду. Команда Dzyga більше 10 років працює в Event-сфері – і ось лише 5 причин залишити заявку на організацію урочистостей вже сьогодні.
- Унікальне весільне меню – ми вміємо дивувати!
Тематично оформлений аперитив для гостей, холодні та теплі закуски, салати, гарячі страви з ефектною подачею, кілька видів хлібного кошика – весільний банкет прикрасять найкращі страви від шеф-кухаря. Особливу увагу ми приділяємо весільних тортів – кондитери впораються з будь-яким завданням. Ми використовуємо власне професійне обладнання і працюємо безпосередньо з постачальниками м'яса, риби та інших продуктів. На вибір клієнта надаються кілька варіантів меню банкету на весілля (з можливістю коригування) – вибирайте відповідну цінову категорію!
- Прозорий розрахунок меню
Ми допоможемо підібрати страви для весільного столу, виходячи із концепції заходу, а потім розрахуємо кількість страв (вихід у грамах на персону, кількість порцій тощо). Вам не доведеться турбуватися про те, що гості підуть голодними або, навпаки, половина страв залишиться недоторканою! Сценарій подачі страв, макет весільного столу, діджестив, план розсадки гостей та інші деталі проведення весільного банкету заздалегідь обговорюються із замовниками.
- Декілька форматів весільного столу
Традиційний банкет або фуршетна лінія, шоу-кухня з приготуванням поросяти на рожні або майстер-клас зі створення органічних коктейлів – вибирайте для весільного свята будь-який сучасний формат!
- Обслуговування заходу
Ми не лише підготуємо розкішний весільний бенкет, а й візьмемо на себе всі обов'язки щодо проведення свята. На заході будуть присутні менеджер обслуговування, офіціанти, а також кухар для розкладання страв. Доставку обладнання та персоналу до місця проведення урочистостей ми беремо на себе.
- Святкова атмосфера
Весільна флористика, унікальний декор, розроблений спеціально для вашого свята, квіткові арки у найкращих європейських традиціях – команда Dzyga підбере стильний варіант оформлення виходячи із загальної концепції весілля. У нас ви зможете орендувати намети різних форматів - від невеликих конструкцій тентів місткістю до 30 осіб до складних наметів, розрахованих на 500-1000 гостей.
Коктейльне меню на 20 осіб
Наименование | Кол-во порций |
---|---|
Фуршетные закуски | |
Сырная конкесса (сыры:Бри, Рокфор, Дана Блю,Пармезан, Маасдам, виноград, орех миндальный, зелень) | 7 |
Французкий сыр Камамбер в ореховой панировке | 15 |
Канапе из гренок с пармской ветчиной и конфетюрными томатами | 20 |
Помидор черри фаршированный кремом из сыра Моцарелла | 20 |
Валованы с индейкой и ветчиной | 20 |
Крем из инжира и голубого сыра Дана Блю на тосте | 20 |
Брускетта с томатной сальсой | 20 |
Брускетта с тартаром из лосося | 20 |
Брускетта с испанским хамоном и грушей | 20 |
Шпажка фруктовая | 20 |
Шпажка из сыра Моцарелла, помидоров черри и базилика | 20 |
Салаты | |
Салат «Белый принц»: Айсберг, запеченое куриное филе, виноград под ореховй крошкой | 20 |
Салат из груши и сыра ДорБлю | 20 |
Горячие закуски | |
Куриные палочки в миндальных лепестках с соусом Карри | 20 |
Мини-шашлычек из телятины с овощами | 30 |
Кальмар в тесте с оливковым майонезом и розмарином | 30 |
Гарнир | |
Соте из овощей | 30 |
Выход грамм на персону: | 850 г |
Итого на персону грн: | 820 грн. |
Подана пропозиція несе в собі прорахунок меню, обладнання, обслуговування та транспортні витрати. При індивідуальному прорахунку ми підготуємо для Вас попередній варіант у розкритому вигляді, де всі позиції прораховані та показані! Для нас важливо, щоб Ваша подія перевершила ваші очікування!
Меню з розрахунку на 50 осіб
Наименование | Кол-во порций |
---|---|
АПЕРИТИВ | |
Фуршетные закуски | |
Французкий сыр Камамбер в ореховой панировке и ягодным муссом | 10 |
Валованы с копченой форелью и зеленью | 30 |
Крем из инжира и голубого сыра Дана Блю на тосте | 30 |
Канапе с испанским хамоном и дыней | 30 |
Фруктовая ваза «сезонная» | 6 |
МЕНЮ БАНКЕТ | |
Холодные закуски | |
Рыбное плато: слабосоленая семужка, копченая масляная рыба, палтус х/к, зелень | 15 |
Сельдь испанская в винном соусе на черном хлебушке | 20 |
Закуска с икрой и коктейльными креветкам | 15 |
Ассорти мясное (колбаса с/к, балык с/к, бекон, помидор Черри, зелень) | 20 |
Сырная конкесса:сыр Голландский,сыр Российский,сыр Маасдам,сыр Адыгейский,сыр Чечил, помидорчик черри, мята | 15 |
Конвертики из листа салата со свежими овощами | 30 |
Рулетики из блинчиков с начинкой из ветчины и сыра Эдам | 30 |
Салаты | |
Салат «Греческий»: помидор, огурец, сыр Фета, оливки, маслины, оливковое масло | 20 |
Салат «Лесоруб»: говядина, бекон, ветка орегано, петрушка, перец болгарский, салат ромен | 25 |
Салат из индейки, грибов и вяленых томатов | 20 |
Горячие закуски | |
Рулетики из свинины с сыром Фета с вишневым соусом | 22 |
Медальоны из свиной вырезки в имбирной глазури | 30 |
Стейк из телятины, фаршированный Прошуто, шпинатом, болгарским перцем с оливками и сыром Пармезан | 22 |
Гарнир | |
Цукини с овощами, запеченные под сыром Моцарелла (цукини, помидор, перец болгарский, аджика, шпинат, кукурузка) | 40 |
Картофель по-домашнему | 50 |
Дополнение | |
Хлебная корзинка: домашняя выпечка | 35 |
Напитки собственного производства | |
Лимонад собственного производства | 20 |
Морс ягодный | 20 |
Выход грамм на персону: | 1 100 г |
Итого на персону грн: | 1 000 грн. |
Подана пропозиція несе в собі прорахунок меню, обладнання, обслуговування та транспортні витрати. При індивідуальному прорахунку ми підготуємо для Вас попередній варіант у розкритому вигляді, де всі позиції прораховані та показані! Для нас важливо, щоб Ваша подія перевершила ваші очікування!
Меню з розрахунку на 50 осіб
Наименование | Кол-во порций |
---|---|
АПЕРИТИВ | |
Фуршетные закуски | |
Канапе из гренок с ломтиками масляной рыбы х/к и маринованным имбирем | 30 |
Канапе из гренок с пармской ветчиной и конфетюрными томатами | 30 |
Крем из инжира и голубого сыра Дана Блю на чипсе | 30 |
Брускетта с тартаром из лосося | 30 |
Шпажка из сыра Базирон с вялеными томатами и тигровой креветкой | 30 |
Фруктовая ваза «сезонная» | 8 |
МЕНЮ БАНКЕТ | |
Холодные закуски | |
Нежнейшее филе слабосоленого лосося с Филой и лимонной икрой | 20 |
Французкие профитроли с лососевой икрой, маслом и лимончиком | 50 |
Сельдь с картофелем и красненьким лучком | 18 |
«Мясное ассорти » 2 (Пармский окорок, Мясо Черизо, Хамон, Салями) | 15 |
Ветчинные роллы с муссом из сыра Филадельфия | 23 |
Ассорти элитных сыров: сыр Рокфор, сыр Пармезан, сыр Камамбер, мед, соломка соленая, виноград | 15 |
Овощное поппури: помидоры, огурцы,перец болгарский, лук зеленый, лист салата | 25 |
Баклажаны по-восточному, фаршированные муссом из грецкого ореха | 18 |
Салаты | |
Салат из рукколы, маринованной груши, грейпфрута с утиной грудкой | 25 |
Салат из лосося «Су-Вид», рукколы с ореховым соусом | 25 |
Салат «Капрезе»: свежие помидоры, сыр Моцарелла, лист базилика, оливковое масло, соус песто | 25 |
Горячие закуски | |
Кокот из куриного филе и грибов на блинах | 35 |
Медальоны из свиной вырезки в имбирной глазури | 30 |
Горячие блюда | |
Свиное филе в беконе с жареным манго гриль и капустой брокколи | 30 |
Стейк из телятины «Су-Вид» | 15 |
Сибас в цитрусовом соусе | 25 |
Гарнир | |
Припущенные овощи: цветная капуста,капуста брокколи, «беби» морковь в сливочном соусе | 35 |
Сотте из овощей, приготовленный на гриле | 25 |
Картофель ломтики запеченные | 50 |
Дополнение | |
Фруктовая ваза «сезонная» | 7 |
Хлебная корзинка: домашняя выпечка | 35 |
Напитки собственного производства | |
Лимонад собственного производства | 15 |
Морс ягодный | 15 |
Выход грамм на персону: | 1 300 г |
Итого на персону грн: | 1 560 грн |
Подана пропозиція несе в собі прорахунок меню, обладнання, обслуговування та транспортні витрати. При індивідуальному прорахунку ми підготуємо для Вас попередній варіант у розкритому вигляді, де всі позиції прораховані та показані! Для нас важливо, щоб Ваша подія перевершила ваші очікування!
Це меню є зразком!
Наша пропозиція показує, що ми готові підібрати асортимент страв та потребу послуг з огляду на Ваш бюджет – від невеликого до глобального!
ЗАМОВТЕ БАНКЕТ НА ВЕСІЛЛЯ У ПРОФЕСІОНАЛІВ!
Весільний банкет – особлива урочистість! Всім молодятам хочеться, щоб ця подія запам'яталася назавжди. А тому такий банкет не може бути простим застіллям. Тут важливо все – сервірування, оформлення столів та простору, музика та розважальна програма. Кожна дрібниця має значення на весільному балу – адже молоде подружжя не раз переглядатиме відео зі свого весілля.
Довірити таку відповідальну справу, як організація весільної урочистості, можна лише перевіреним фахівцям! Бездоганний весільний кейтеринг у Києві пропонує компанія DZYGA: у нас Ви можете замовити виїзний банкет на весілля, і ми зробимо його саме таким, яким Ви представляєте у своїх мріях.
ИДЕАЛЬНОЕ ОФОРМЛЕНИЕ
Команда компанії DZYGA оформить приміщення, в якому проводитиметься весілля за вашим бажанням. Ви зможете вибрати:
- Вишукані намети різних розмірів - від невеликих, для найближчих друзів, до великих конструкцій, в яких зможуть поміститися кілька сотень гостей;
- Весільний декор – квіткові арки, букети та драпірування, оформлення крісел для молодих, витончений посуд: ви можете вибрати один із запропонованих варіантів або замовити свій власний;
- Урочисте меню – ми приділяємо багато уваги приготуванню страв, адже смак цього свята має запам'ятатися не лише молодим, а й гостям. Ми пропонуємо на вибір кілька варіантів меню, які Ви можете урізноманітнити на свій розсуд;
- Обслуговування весільного банкету - дуже важливе завдання, оскільки офіціанти повинні встигати вчасно змінити страви або прилади, стежити за тим, щоб гості були задоволені та бути ненав'язливими;
- Весільний торт - одна з головних родзинок весілля. Наші кондитери приготують вам справжній шедевр, який ідеально впишеться у формат весілля;
- Вартість весільного банкету – ми пропонуємо гнучку систему оплати, завдяки якій Вам не доведеться турбуватися про надмірні витрати. DZYGA готова працювати з будь-яким бюджетом – ми підберемо послуги саме під суму, на яку Ви розраховуєте.
РІЗНІ ВАРІАНТИ СВЯТОВОГО МЕНЮ
Ми пропонуємо кілька варіантів проведення банкету – це може бути класичний банкет, фуршетні столи, видовищне приготування окремих страв, в якому гості також можуть взяти участь… Вибирайте те, що вам подобається! Разом із нашою командою Ви можете продумати, в якому порядку та в якій формі подаватимуться страви.
Виїзна кухня на весілля від компанії DZYGA забезпечить свіжість, красу та неповторний смак усіх страв!
ВЕСІЛЬНІ СЦЕНАРІЇ
У процесі підготовки урочистостей бере участь ціла команда – сценаристи, артисти, музиканти. Ми пропонуємо Вам участь професійного ведучого-тамади, без якого неможливо уявити класичне весілля, професійно підібрану музику, розважальні шоу та жартівливі конкурси. Можна замовити окремих аніматорів для дітей, які не дадуть малечі занудьгувати.
Нині стають дедалі популярнішими тематичні і навіть костюмовані весілля. Якщо Ви хочете, щоб Ваша урочистість була оригінальною і зовсім не схожою на інші – наші сценаристи продумають Ваше весілля в деталях. Тематичне оформлення зали забезпечить надзвичайну атмосферу.
ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕСІЛЬ І БАНКЕТІВ У КИЄВІ
Замовити весільний банкет у Києві ви можете у компанії DZYGA. Ми маємо великий досвід організації та проведення різноманітних урочистостей, наші фахівці забезпечать святкування на найвищому рівні. Ми пропонуємо повне виїзне обслуговування весіллів – від приготування страв до прибирання приміщення. І звісно ж – захоплюючі розваги для всіх гостей!
Весілля, організоване компанією DZYGA, стане одним із найкращих вражень у Вашому житті!
Все, що вам потрібно – залишити заявку на сайті або зателефонувати нам:
Якщо ви ще не визначились із набором страв, просто зв'яжіться з менеджером – ми допоможемо розробити спеціальне меню для вашої урочистості!
Завантажте крутий весільний чек-лист, який допоможе вам розвантажити всі ваші турботи та розкласти свято по поличках!
Весільний чек-лист